Zahvalna sveta maša

 

Z zahvalno sveto mašo smo se Bogu in drug drugemu zahvalili za vse, kar smo v dvajsetih letih delovanja Antonovega vrtca z molitvijo, delom in skrbmi vložili v prihodnji rod. Hvaležni smo nadškofu msgr. Stanislavu Zoretu za opravljeno sveto daritev. Njegova prisotnost potrjuje, da smo katoliški vrtci pomemben člen pri vzgoji in pomoč družinam pri krščanski vzgoji otrok. Somašovali so duhovniki – sedanji in prejšnji župnik, sedanji in nekdanji kaplani ter duhovniki naše dekanije. Vsi ministrantje so bili bivši vrtičkarji, prišli so iz vseh okoliških župnij.

Velika zahvala vsem, ki so poskrbeli za lepoto bogoslužja – od zvonika, preko kora, vse do oltarja. Večina je na nek način povezana z vrtcem. Poleg otrok iz vrtca, so Bogu v čast prepevali tudi skavti, nekdanji študentki, starši… Veliko darilo ob obletnici nam je podarila Jana Habjan, ki je okrasila cerkev.

Posebno presenečenje pa so bile vodje in zaposlene nekaterih katoliških vrtcev, ki so prišle na praznovanje. V imenu Društva katoliških vzgojiteljev in vzgojiteljic je čestitke izrekla Slavi Snedec.

Iskrena hvala vsem, ki ste prinesli dobrote za pogostitev pred vrtcem, pa tudi za pomoč pri postrežbi. Velika zahvala tudi vsem sodelavkam za vložen trud in Bogu za lepo vreme.

Nežka Čufar

 

Foto: Janez Tolar

Antonov vrtec 1DDAntonov vrtec 2DDAntonov vrtec 3DD20 SLAVJE 01DDAntonov vrtec 4DDAntonov vrtec 5DD20 SLAVJE 02DDAntonov vrtec 6DDAntonov vrtec 7aaAntonov vrtec 8DDAntonov vrtec 9DDAntonov vrtec 11DDAntonov vrtec 10DD