Zaključna prireditev 1. del

 

V soboto, 16. 1. 2016, smo v Kulturnem domu v Železnikih pripravili sklepno dejanje celoletnega praznovanja ob 20. obletnici Antonovega vrtca. Prireditev pod imenom "V majhni hiši je veliko prijateljev" je v dvorano privabila številne obiskovalce in prijatelje vrtca. Program je potekal v sproščenem in pristnem domačem vzdušju.
Na odru so se poleg aktivnih vrtičkarjev predstavili tudi nekdanji Antončki , pa tudi njihove družine. Naše druženje je bilo igrivo, poskočno, ritmično in uglašeno. S himno Antonovega vrtca smo to praznovanje zaključili.
Sledila je pogostitev s čajem in dobrotami izpod izurjenih rok staršev naših vrtičkarjev. Ob prijetnem klepetu smo strnili vtise in se strinjali, da smo se vsi skupaj zabavali.
Ob tej priložnosti se za sodelovanje in odlično predstavo iskreno zahvaljujemo družinama Štravs in Triler. Iskrena hvala tudi Teji Potočnik, Lori Štravs in Andreju Rovtarju za glasbeno spremljavo ter našima moderatorjema Tadeju in Vesni Marenk. Hvala tudi vsem, ki so na kakršen koli način sodelovali pri pripravi in izvedbi prireditve.

Damijana Leben

A1CCA2CCA15CCA4CCA5CCA6CCA7CCA8CCA9CCA10CCA11CCA12CCA14CCA3CC